Liidit asiakkaiksi, helposti

Pal-Jon syntyi palosta markkinoinnin automaatioon

NANO-ohjelmiston takana on Pal-Jon Oy ‒ yritys, jonka perustajilla on vahva tausta markkinoinnin ja mainonnan parissa jo yli kymmenen vuoden ajalta. Kokemuksemme kentältä johti tarpeeseen tuoda markkinoille kehittää kotimainen, edullinen ja helppokäyttöinen ohjelmisto yritysten markkinoinnin ja myynnin tarpeisiin.

SÄÄSTÄ AIKAASI  JA BUDJETTIASI

Suomalaista laatua suomalaisille yrityksille

Johtotähti Nanon kehityksessä oli huomio siitä, että Suomessa on valtava määrä yrityksiä, joilla on kilpailukykyisiä, innovatiivisia, laadukkaita tuotteita ja palveluja, mutta joilla ei ole aikaa ja resursseja keskittyä niiden tehokkaaseen markkinointiin. Heidät mielessä pitäen kehitimme monta yksittäistä työkalua yhdistävän markkinoinnin tehopaketin, joka auttaa yritystä luomaan helposti markkinointikampanjoita ja keräämään markkinointirekisteriä, säästäen tuntuvasti aikaa ja budjettia.

Helpotamme yrittäjien elämää tarjoamalla helppokäyttöisen ja nopean ohjelmiston toteuttaa markkinointia ns. ”kuumille liideille”, jotka ovat osoittaneet jo kiinnostusta yritystä ja sen tuotteita tai palveluja kohtaan.

Vankka tuki ja asiakaspalvelu kaikille asiakkaillemme

NANOn erottaa kansainvälisistä kilpailijoista paitsi kotimaisuus, helppokäyttöisyys ja budjettiystävällisyys, myös ainutlaatuinen asiakaspalvelu ja tuki asiakkaillemme. Palvelemme täydellä teholla, jotta jokainen asiakkaamme saa työkalusta kaiken irti ja saa sen muokattua sopivaksi juuri heidän tarpeisiinsa.

Ota yhteyttä ja sovi ilmainen demo!